Vlondervloeren

Onze vlondervloeren bestaan uit vurenhout van hoge kwaliteit. Alle vloerdelen worden bij ons op het bedrijf gemaakt en perfect onderhouden. Hiermee staan wij garant voor een egale vloer zonder kleurverschillen, in de afmetingen die u wenst. Ze worden rechtstreeks gelegd op de ondergrond. Door de flexibele delen nemen de houten planken de vorm van de ondergrond aan en kunnen daardoor op alle ondergronden gelegd worden. Denk aan gras, zand, paardenbakken, straatwerk of gedeeltelijk gras en grind.

Waarom een vlondervloer huren?

Er zijn genoeg reden om vlonders te huren. Onze houten planken zijn bijvoorbeeld ideaal bij partijen, festivals en evenementen en zorgen ervoor dat iedereen droge voeten houdt. Daarbij dragen ze ook nog bij aan een mooie uitstraling en geweldige sfeer. Ook zorgt een vloer ervoor dat je grasveld niet vertrapt wordt en kleine oneffenheden in de ondergrond geen probleem meer zijn.

Specificaties vlondervloer

Materiaal:  Vurenhout
Lengte: 4,80 meter
Breedte: 050cm
Gewicht: 25kg

Lengte: 1,60 meter
Breedte: 0,50 meter
Hoogte: 5 cm
Gewicht: 8kg

Specificaties zwaarlastvloer

Materiaal: verzinkt frame ingelegd met betonplex platen
Lengte: 5,05 meter
Breedte: 2,50 meter
Hoogtel 10cm
Gewicht: 500 kg

Specificaties kunstof rijplaat

Materiaal: Kunststof
Lengte: 3 meter
Breedte: 1 meter
Hoogtel 2cm
Gewicht: 58 kg

Vlondervloerhuren is een onderdeel van Van Oort Tentenverhuur. Dat betekent dat je bij ons niet alleen vlonders, maar ook tenten, evenementhekken, podia, stagebarriers en dranghekken kunt huren.